Monitory
Exac s.r.o.
SpectraView II USB License
SpectraView II USB License
SpectraView II USB License

SpectraView II USB License

Vaše cena v Kč s DPH: 2.810,-

Vaše cena v Kč bez DPH: 2.322,-

Dostupnost: na dotaz

Kód: 100013825



DOTAZ NA 100013825 SpectraView II USB License

Jméno:

Email:

Telefon:

Dotaz:

Opiště kód



POPIS

SpectraView II, navržený pro profesionály s aplikacemi přesnými barvami, kombinuje funkce SpectraView Engine oceněné stolní řady PA NEC a velkoformátových monitorů UHD se senzorem pro měření barev a sofistikovaným softwarem pro kalibraci. Výsledkem je vysoce přesné, spolehlivé, opakovatelné a na funkce bohaté řešení pro kalibraci a profilování displeje.

Systém SpectraView II používá barevný senzor k měření barev na obrazovce během kalibrace. Software tato měření analyzuje a odesílá příkazy pro úpravu barev přímo na monitor displeje. To znamená, že úpravy barev se provádějí spíše na monitoru než na grafickém adaptéru. U SpectraView II se grafický adaptér vůbec nepoužívá k provádění jakýchkoli korekcí křivky gama nebo Tone Response na displeji, takže je zachována věrnost systému.

SpectraView II je k dispozici pro Apple Mac OS, Microsoft Windows a několik distribucí Linuxu.

UZAMČENÍ MONITORU

Po kalibraci lze ovládací prvky OSD (On Screen Display) pro monitory displeje uzamknout, aby se zabránilo náhodným nebo neoprávněným úpravám, které mohou znehodnotit kalibrovaný stav monitoru.

PLNĚ AUTOMATIZOVANÁ KALIBRACE

Provedením úprav přímo v hardwaru displeje se nakonfiguruje optimální nastavení bez jakékoli interakce uživatele. SpectraView II komunikuje s monitory displeje pomocí Display Data Channel - Command Interface (DDC / CI), což je obousměrné komunikační propojení mezi grafickým adaptérem a monitorem pomocí běžného video signálu. Nejsou nutné žádné další kabely.

FUNKCE KOLORIMETRU

Tento software je vybaven funkcí kolorimetru, která umožňuje přímé měření barevným senzorem a zobrazování výsledků v různých formátech.

VÍCE KALIBRAČNÍCH SAD

Okamžitě lze načíst různé kalibrace monitoru displeje, což umožňuje rychlé a snadné přepínání mezi různými nastaveními kalibrace, aniž by bylo nutné znovu kalibrovat displej. Při každém načtení kalibrační sady se automaticky aktualizují potřebná nastavení monitoru a profily ICC / ColourSync.

MONITOROVÁNÍ PROFILOVÁNÍ

Po kalibraci je displej automaticky profilován a jsou generovány vysoce přesné profily barev ICC / ColourSync a automaticky registrovány v systému správy barev. Tyto profily používají matici Bradford Chromaticity Adaptation.

INFORMATIVNÍ

Na konci každé kalibrace monitoru displeje se zobrazí informační okno, které ukazuje výsledky kalibrace a obsahuje velké množství informací o displeji, jako je naměřený barevný gamut, sledování barev ve stupních šedi, hodnoty Delta-E a hodnoty jasu. Zobrazí se také další informace o monitoru, jako je název modelu, sériové číslo a celkový počet hodin používání.

OVĚŘENÍ STAVU KALIBRACE

SpectraView II bude dotazovat každý kalibrovaný monitor, aby zjistil, zda se od poslední kalibrace změnily nějaké ovládací prvky. Pokud se něco změnilo, předchozí kalibrovaný stav lze automaticky obnovit.

FLEXIBILNÍ

SpectraView II poskytuje mnoho funkcí a možností, díky nimž je dostatečně flexibilní pro použití v celé řadě aplikací, včetně plné podpory DICOM pro lékařské zobrazování. Světelnost displeje lze nastavit buď na konkrétní hodnotu, nebo na maximum možného, ​​čeho může displej dosáhnout.